5 december 2020

Henk Hendriks uit Millingen aan de Rijn overleden.

Henk Hendriks

Ons bereikte het droevige bericht, dat op vrijdag 4 december, Henk Hendriks uit Millingen aan de Rijn, op 75 jarige leeftijd in zijn slaap, omringd door zijn gezin, na een kort ziekbed, is overleden. Henk is 32 jaar buschauffeur geweest in de regio Nijmegen/ Millingen.  Hij was al 12 jaar aan het genieten van zijn pensioen. Ook ging hij nog graag naar de dijk in Millingen om gezellig met zijn leeftijdgenoten te kletsen over de alledaagse dingen. Vanaf zijn trouwen heeft hij geruime tijd aan de Goudwindestraat in Ooij gewoond en is daarna verhuisd naar Millingen aan de Rijn. Wij wensen zijn vrouw Bets, de kinderen en kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. In verband met de coronabeperkingen wordt Henk in besloten kring gecremeerd. Het correspondentie adres is De Kamp 29 , 6566HA Millingen aan de Rijn.