21 november 2020

Amnesty Schrijfmarathon dit jaar vanuit huis  

Archieffoto schrijfmarathon in gemeentehuis Berg en Dal

 De afgelopen jaren hebben we met een aantal mensen meegedaan aan de Schrijfmarathon van Amnesty International, een jaarlijks terugkerende gebeurtenis rond 10 december, de Internationale Dag voor de Mensenrechten. Door publiciteit in de Rozet en andere media kwamen daar mensen op af uit Millingen, Beek en andere kernen uit de voormalige gemeente Ubbergen. Vanwege de coronaperikelen willen we iedereen oproepen dit jaar vanuit huis brieven en briefkaarten te schrijven voor mensen die gevangen zitten omdat ze hun mening gaven, gediscrimineerd worden of gemarteld worden om wat ze geloven. Je kunt eenvoudig een eenpersoons schrijfpakketje bestellen door een mailtje te sturen naar  bertvendrik@gmail.com  of  j.coerwinkel@chello.nl  . Wij zorgen ervoor dat je een schrijfpakket krijgt thuisbezorgd. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, bel of mail ons dan gerust. Bert Vendrik ( 06 38932113)  Jo Coerwinkel (06 18514735)