4 november 2020

Mevrouw Riek Hudepohl uit Beek overleden.

Afgelopen maandag, 2 november, is Riek Hudepohl- Jogems uit Beek op 94 jarige leeftijd overleden. Zij was de weduwe van Chris Hudepohl, in zijn werkzame leven een bekend medewerker van de gemeente Ubbergen. Ook was hij ambtenaar van de burgerlijke stand en in die hoedanigheid heeft hij menig Beeks bruidspaar getrouwd.  Zij was zelf ook lang actief in het Beekse verenigingsleven maar 4 jaar geleden verhuisde ze naar een verpleeghuis in Almelo, in de buurt van haar zoon. Corona was mede de oorzaak van haar overlijden. We wensen haar 5 kinderen, 9 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart zal op zaterdag 7 november, door de coronaregels,  in besloten kring plaats vinden op de begraafplaats in Beek, waar ze bij haar man Chris zal worden bijgezet. Het correspondentieadres is:   Erve Jennenoer 19,  7623 JG Borne.