21 oktober 2020

Supermarkten Berg en Dal samen in de strijd tegen Corona.

Op de foto (v.l.n.r.) burgemeester Mark Slinkman, eigenaar Spar Ooij, Peter Looyschelder en wethouder Irma van de Scheur

De supermarkten en de gemeente Berg en Dal werken samen om gezond de coronacrisis door te komen. Zo hebben we bijvoorbeeld banners gemaakt met huisregels die in alle supermarkten van de gemeente Berg en Dal gelden. De banners komen bij de ingang van de supermarkten te staan. Op 21 oktober hebben burgemeester Mark Slinkman en wethouder Irma van de Scheur de eerste banner bij de Spar in Ooij neergezet. Mark Slinkman en Irma van de Scheur: “Onze supermarktondernemers doen hun uiterste best om alle inwoners op een veilige manier boodschappen te laten doen. Dat is een compliment waard, maar ook een uitgestoken en helpende hand van de gemeente.” En ook deze keer deed de gemeente het zonder de pers in te lichten dus gebruiken we een foto van de gemeente Berg en Dal.