18 oktober 2020

Leerlingen van montessoricollege- in Groesbeek bouwden een boot

Max Wagenaar bij de boot.

De afgelopen tijd zijn leerlingen van het montessoricollege uit Groesbeek o.l.v hun docent Max Wagener, druk bezig geweest om in eigen beheer een boot te bouwen. Op 16 oktober zou de boot te water worden gelaten, maar dat kon helaas door de coronamaatregelen niet door gaan.  De hele school had er naar toegewerkt. De vakgroep “organiseren van evenementen” had alles voorbereid met betrekking tot bezoekers, parkeren en looproutes. De leerlingen van “media en vormgeving” hadden flyers en posters gemaakt om in de regio te verspreiden. En zelfs de leerlingen van “gastheerschap en culinair” hadden koekjes gebakken in de vorm van een bootje. Helaas mocht het niet gebeuren. “We wachten op betere tijden”, aldus Max Wagener. “De voorbereidingen zijn klaar en alles kan zo plaatsvinden. Nu nog wachten op betere tijden”. “Trots ben ik niet alleen op het resultaat, maar ook op de leerlingen die dit voor elkaar hebben gekregen ” zo verklaarde Max al eerder. Daarom werd de boot, welke was beschilderd met teksten om aandacht te vragen voor “Energy4All”,  vrijdagmorgen  opgehaald om voorlopig in de opslag te plaatsen. Foto’s afkomstig van Max Wagener. zie de foto’s.