14 oktober 2020

Bericht van Groentenhof Poelen uit Groesbeek.

Oktober 2020. PUMPKIN DRIVE THRU. Het zal niemand verbazen dat de inmiddels traditionele Halloween Pompoendagen van Groentenhof Poelen in Groesbeek dit jaar niet door kunnen gaan. Om van Halloween toch een klein feestje te maken, kun je op alle zater- en zondagen in oktober door “de drive thru” rijden. Met de auto of de fiets, of hé, waarom niet met paard en wagen! Het mag allemaal. Je rijdt door de feestelijk aangeklede pompoenenstraat en wijst de pompoen van je keuze aan. Deze wordt je aangereikt of als je wilt in de kofferbak gelegd. Vervolgens nog een heerlijke beker warme chocolademelk of pumpkin spiced latte en zo rijdt je weer verder. Allemaal zo contactloos mogelijk. In de Pumpkin drive thru kun je terecht voor:

  • Halloween pompoenen
  • Soeppompoenen
  • Pompoentas met sjablonen, snij-instructies en nog veel meer!
  • Pompoensoep om thuis op te warmen
  • Warme chocolademelk to go
  • Pumpkin Spiced Latte to go
  • Koffie en thee to go

De Pumpkin drive thru is op zaterdag en zondag open van 10.00u tot 17.00u. Onze pompoenwinkel is en blijft hiernaast gewoon 7 dagen per week geopend.