5 oktober 2020

1e gezamenlijke lunch bij de Heeren van Berg en Dal.

Proeverij-lunch in Berg en Dal

Op zondag 4 oktober was de eerste proeverij-lunch voor mensen die graag lekker eten en tegelijkertijd andere mensen willen ontmoeten in restaurant de Heeren van Berg en Dal aan de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal. 14 avontuurlijke vrouwen waren hierbij aanwezig en slechts één man, die door de dames met applaus werd ontvangen. (Heren trek uw conclusie!!) De reacties waren o.a. geslaagd, leuk, geweldig, gezellig, goede contacten, goed initiatief, heerlijk, top eten en zeker voor herhaling vatbaar, zo bleek uit een ter plaatse ingevulde enquête. Volgens de initiatiefneemster was het ongelooflijk  hoe een ieder, die elkaar niet kende zich thuis voelde bij elkaar en die ook, ondanks de corona-opstelling  tafels uit elkaar met elkaar in gesprek ging en er in no time met z’n allen een gezellige middag van maakten. Er werd zelfs een WhatsApp groep opgericht. Dit blijft zeker niet zonder vervolg. zie de foto’s