1 oktober 2020

Wim van het Erve uit Beek overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op dinsdag 29 september Wim van het Erve uit Beek, op 84 jarige leeftijd is overleden. Wim woonde sinds enige jaren in verzorgingshuis “Villa Hamer” in Berg en Dal, samen met zijn vrouw Riet, die op 18 mei 2019 is overleden. Wim was in Beek veel betrokken bij het verenigingsleven en was eerder Carnavalsprins bij de Cavalieren Ook zijn zoon en kleinzoon zijn daarna nog carnavalsprins in Beek geweest. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden,  heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

De familie meldt: Op zaterdag 3 oktober is Wim opgebaard in het Kulturhus, Roerdompstraat 6 in Beek. In besloten kring houden we daar om 12.00 uur een afscheidsdienst. U kunt deze afscheidsdienst digitaal bijwonen via https://tinyurl.com/y2wrrjvu. Vanaf 13.30 uur kunt u hem in het Kulturhus een laatste groet brengen, lopende langs de baar. Daarna zullen wij hem begraven bij zijn lieve Riet, op het kerkhof in Beek. Laten we er met zijn allen op toezien dat dit veilig en volgens de regels gebeurt. Wij hopen dat u daarna in eigen kring het glas heft op zijn leven, dat zou hij mooi hebben gevonden!