30 september 2020

Vertel eens’ luisterlijn in de gemeente Berg en Dal is gestopt.

Inmiddels kunnen inwoners elkaar weer ontmoeten bij de Inloop in gemeente Berg & Dal. Dit gebeurt natuurlijk allemaal volgens de richtlijnen van overheid en RIVM. “Samen eten, koffie drinken of een spelletje doen en ondertussen lekker bijkletsen is heel belangrijk voor mensen die anders maar alleen thuis zitten. Nu activiteiten weer in aangepaste vorm mondjesmaat op gang komen, is de ‘Vertel eens’, een luisterlijn voor inwoners, per 1 september gestopt”, aldus Petra Kregting, opbouwwerker bij Forte Welzijn.Vanuit de gemeente Berg en Dal kwam tijdens de intelligente lockdown periode de vraag waar inwoners terecht konden met vragen over de coronamaatregelen of hun verhaal kwijt konden. Forte Welzijn besloot een ‘Vertel een’, luisterlijn te openen. Hiervan is dankbaar gebruik gemaakt. Niet alleen voor praktische vragen, maar ook om even verhaal te doen. Welke invloed heeft corona op ons gezin, school, werk, ouders die alleen wonen etc.? Ook werd er gebeld door mensen die juist iets voor een ander wilden betekenen. Forte Welzijn blijft natuurlijk bereikbaar voor diegene die ondersteuning nodig heeft of hulp wil aanbieden! Wij zijn op werkdagen tot 12,30 uur te bereiken op tel: 085 040 60 66.