27 september 2020

‘Alleen voor jou’ – een persoonlijke serenade, voor een héél bijzonder mens!

In het weekend van 17 en 18 oktober biedt zangeres Marieke van Ruitenbeek uit Beek (Berg en Dal) u de kans om iemand te verrassen met een persoonlijke live-serenade aan de deur. Iemand die heel bijzonder is voor u, bijvoorbeeld uw vader of moeder, zoon of dochter etc. Deze persoon krijgt niet alleen een serenade, maar ook een mooie roos met daaraan een kaart met een door uzelf bedachte persoonlijke boodschap. Dit alles kan plaatsvinden in een straal van 20 KM vanaf Beek (Berg en Dal). Het nummer dat Marieke zingt is haar nieuwe single ‘alleen voor jou’. Door een serenade ’te bezorgen’ draagt u een steentje bij aan de productie van het nummer ‘alleen voor jou,’ zodat deze kan worden uitgegeven als officiële single met bijbehorende videoclip. Het bedrag dat u ervoor wilt geven mag u zelf bepalen, met een minimum van 15 euro. Interesse? Stuurt u dan vóór 14 oktober een mailtje naar mariekevanruitenbeek@gmail.com en vermeld hierin uw naam, de naam van de ontvanger, het adres van de ontvanger, uw persoonlijke boodschap (max. 50 woorden) en uw telefoonnummer. Marieke belt u dan op om samen de laatste details te bespreken. Leuk!