21 september 2020

“Rommelmars” harmonie KNA in Beek

Serenade voor Bep Maas die binnenkort 85 wordt.

Zondagmiddag heeft harmonie  KNA uit Beek  muziek gemaakt in het dorp Beek. Zoals ze het zelf noemden: “Even lekker muziekmaken, corona proof, in ‘rotten’ van 2. Even wennen voor ons, maar het ging hartstikke goed”. Ze deden dit in de vorm van een “Rommelmars”, welke in de plaats kwam van de jaarlijkse rommelmarkt, welke i.v.m. met de Corona niet gehouden kon worden en waardoor ze als vereniging geen extra geld hadden gekregen. Nu werden onderweg flyers uitgedeeld door de “Jeugdbende”, waarin de mensen gevraagd werd om geld te doneren via een QR code om toch de vereniging wat extra inkomsten te verschaffen. Ook kon men een serenade aanvragen, hetgeen ook extra geld voor de vereniging opbracht.   Onderweg werd bij verschillende mensen, van jong tot oud, een serenade gebracht. Deze waren allen blij verrast! zie de foto’s