18 augustus 2020

Kookhus Leuth kan toch weer van start

Kookhus in Leuth

Hoewel we eerder deze zomer berichtten dat het Kookhus in Leuth na 5 jaar moest stoppen, kunnen we nu gelukkig goed nieuws brengen: op 1 september gaat het Kookhus weer open. De werkgroep heeft na de vele reacties van de vaste gasten nog eens onderzocht of er misschien toch andere mogelijkheden waren om verder te kunnen. Het antwoord is gevonden bij een cateringbedrijf in Malden: dat komt nu het aantal maaltijden bezorgen  dat er nodig is voor het aantal mensen dat komt eten. Dit houdt wel in dat de kosten voor een maaltijd per persoon iets stijgen; deze worden nu € 8,-. Alle vaste gasten, maar ook mensen die zich willen aansluiten om samen te eten, zijn van harte welkom op dinsdag 1 september om 18.00 uur in het Kulturhus van Leuth. Wel moet u zich tevoren aanmelden via telefoon 06 50681067. Dit kan tot uiterlijk het weekend voor 1 september. Het Kookhus zal voortaan in de even weken open zijn, de volgende avond is dus op dinsdag 15 september.