16 augustus 2020

De Heeren van Berg en Dal komen met een nieuw “Lunch initiatief”.

Restaurant De Heeren van Berg en Dal.

Mede op initiatief van een inwoonster van Berg en Dal, die enige tijd geleden weduwe was geworden, heeft restaurant “De Heeren van Berg en Dal” (heel vroeger bekend als ’t Paerde Hofke) aan de Oude Kleefsebaan 94 in Berg en Dal het besluit genomen om op zondag 4 oktober, (1x per maand) als proef,  te starten met een gezamenlijke lunch voor mensen, die graag andere mensen willen ontmoeten en contact willen hebben met anderen en daarbij gezamenlijk te lunchen. Gedacht wordt aan groepen van ongeveer 12 personen, die dan gezamenlijk de lunch van 12.00 uur tot 14.00 uur gaan genieten, waarbij het restaurant een soort “familiegevoel” biedt en waarbij de gasten dan alle bijzondere hapjes van het restaurant kunnen uitproberen. Uitbater Ferry staat geheel achter het concept en noemt het een soort “proeverij lunch”, samen aan een grote tafel,  waarbij men alle huisgemaakte speciale gerechten kan proberen. De Coronaregels zullen worden gehandhaafd en de kosten voor deze lunch zullen 12 Euro bedragen, waarbij een drankje is inbegrepen. Een unieke gelegenheid voor mensen  die niet graag alleen lunchen of gewoon andere mensen willen ontmoeten, gewoon omdat dat leuk, spannend en/of gezellig is. Graag wel even van te voren reserveren, want vol is vol. tel. 024-7854897. Info@DeHeerenvanBergenDal.nl