13 augustus 2020

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties. Het avonturen(speel)bos in Groesbeek zoekt vrijwilligers voor het groen onderhoud en/ of incidentele kinderactiviteiten. En er is grote behoefte aan een hulp boswachter. Hierbij gaat het om ondersteuning bij coördineren van activiteiten en vrijwilligers. Heb je ervaring met groenonderhoud en houtbewerking, wil jij helpen de kinderen een geweldige natuurbelevenis te geven? Contactpersoon is Henk Klaassen tel. 06 13496562, natuurlijkhenk@gmail.com  Kindercentrum Domino is op zoek naar overblijfkrachten voor de tussen schoolse opvang op basisschool de Sieppe in Groesbeek. Het gaat om vaste en oproepkrachten. Vind je het leuk om de kinderen te helpen en te begeleiden tijdens de lunch en het buiten spelen, op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.30 en 13.00 uur? Dan word je van harte uitgenodigd te reageren. Per keer ontvang je een belastingvrije vergoeding. Contactpersoon is Nicole Haan tel. 024 3976320, info@kindercentrum-domino.nl  Of wil je graag een maatje voor iemand zijn? Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl tel; 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.