26 juli 2020

Snelkookopera in Museumpark Orientalis.

Kookopera Dr. Mirakel in Museumpark Orientalis

Zaterdagavond en zondagmiddag waren er in de Romeinsestraat, op het Plein van Pilatus van museumpark Orientalis in Heilig Landstichting speciale opvoeringen van de “Snelkookopera”  Dr. Mirakel of Het hel eieren eten. Wat was er eerder: angst of liefde? Over deze kip-of-het-ei-kwestie ging de korte snelkookopera Dokter Mirakel, een sprankelend vrolijk en toegankelijk muziektheaterstuk voor het hele gezin. Een verliefde jongedame schakelde een duistere waarzegger in om haar gefrustreerde vader te trotseren. Maar of het plan slaagt…? Ontdek het tijdens deze voorstelling vol absurditeit, spontaniteit en humor. Stichting Cherubino voerde de opera Dr. Mirakel van Georges Bizet op. Er werd gezongen in het Nederlands, met een voor iedereen toegankelijk verhaal. Beide voorstellingen werden druk bezocht. De foto’s zijn op zondag gemaakt. Zie de foto’s deel 1deel 2