22 juli 2020

Henk Wilting uit Leuth overleden.

Henk Wilting

Ons bereikte het droevige bericht, dat  afgelopen zondag 19 juli, Henk Wilting uit Leuth, op 77 jarige leeftijd is overleden.  Henk was sinds 2015 weduwnaar van Riet Wilting- Grim. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, alsmede de overige familieleden en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies De uitvaartplechtigheid zal, ivm de coronaregels, in besloten kring plaatsvinden. Het correspondentieadres is Pastoor van Tielstraat 57, 6578 AK Leuth.

One Response to Henk Wilting uit Leuth overleden.

  • Beste (klein) kinderen en overige famlie.
    Gecondoleerd met het verlies van Henk.
    Achter elke traan, schuilt een glimlach aan herinneren.
    Wij wensen jullie veel sterkte.
    Groetjes Jan en Wilma Verriet Driessen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.