11 juli 2020

Tonny Reijnen-van Wijck uit Ooij overleden

Tonny Reijnen-van Wijck

Update: I.v.m. de coronaregels mogen er slechts 80 mensen in de kerk.  Dat aantal wordt al bereikt door de mensen die een rouwkaart hebben ontvangen. Daarom is het verzoek om zaterdag, zonder uitnodiging, niet naar de kerk te komen.

Ons bereikte het droevige bericht, dat vanmiddag, 11 juli, Tonny Reijnen-van Wijck is overleden. Ze was onlangs (28 juni) 90 jaar geworden. Vorig jaar juni vierde ze nog haar 60 jarig huwelijksjubileum met haar man Broer Reijnen. We wensen haar man Broer, de kinderen Han & Margaret, Stefan & Marja, Theo & Wilma, Gérard & Karin, Marie Antoinette & John, alsmede de kleinkinderen en achterkleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaart is a.s. zaterdag 18 juli om 10.30 uur in de Hubertuskerk te Ooij, waarna de crematie in besloten kring zal plaatsvinden in crematorium Waalstede te Nijmegen.  Op donderdag 16 juli is daar gelegenheid om afscheid te nemen van 19.30 uur tot 20.15 uur.

One Response to Tonny Reijnen-van Wijck uit Ooij overleden

 • Wel uit het oog maar niet uit ons Hart,
  ook wij willen jullie condoleren met dit grote verlies van je lieve vrouw,super moeder en oma,
  wij lezen nog steeds de site van henkbaron vandaar wij dit bericht gelezen hebben,
  wij wensen jullie het allerbeste en vooral voor jou broer.

  Heel veel groeten

  Els van (leen) en Piet vd Coolwijk

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.