2 juli 2020

Stef en Ellie Sak 65 jaar getrouwd.

Stef en Ellie Sak uit Beek

Op 22 juni 2020 waren Ellie (85) en Stef (89) Sak-Kamps uit Beek 65 jaar getrouwd voor de wet. Normaal zou buiten de Coronatijd daar de burgemeester voor gekomen zijn maar deze keer bleef het bij het sturen van een bloemstuk en felicitaties. Maar omdat, zoals het vroeger gebruikelijk was, het paar op 30 juli voor de kerk trouwde ( een vorige burgemeester noemde dat altijd, eerst voor de wet en dan voor het bed)  was het voor dit briljanten bruidspaar niet de echte dag om te vieren en zullen ze op 30 juli, samen met de familie, uit eten gaan om het dan te vieren. Stef en Ellie hadden 6 kinderen, waarvan er helaas één is overleden. Er waren twee dochters, allebei zondagskinderen, zo noemde Ellie het en 4 zonen.  Daarbij hadden ze 8 kleinkinderen, waarvan er ook één is overleden en hebben ze 5 achterkleinkinderen. In zijn werkzame leven was Stef werkzaam op de steenfabriek en later was hij conciërge op het Piuscollege in Beek. Ellie was bejaardenverzorgster, hetgeen in die jaren voor een langdurige tijd was. Zo was ze respectievelijk 33 en 17 jaar werkzaam in hetzelfde gezin. We wensen hen nog een gelukkige tijd samen.  Van harte proficiat!