20 mei 2020

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties. Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: In de houtwerkplaats van Pluryn aan de zevenheuvelenweg in Groesbeek, worden allerlei houten voorwerpen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ben jij een handige klusser en vind jij het leuk om mensen te helpen bij het maken en bedenken van bijvoorbeeld vogelhuisjes, tuinmeubilair, kratjes e.d.? Neem dan contact op met Ton-Willem Beerens tel. 06 29590717 tbeerens@pluryn.nl.

Museumpark Orientalis in H.Landstichting is klaar om weer bezoekers te ontvangen. Het museum laat bezoekers kennis maken met het oude midden oosten waar het jodendom, christendom en de islam zijn ontstaan. Wil jij als gastheer of gastvrouw uitleg geven over het museum en daarbij toezien op de 1,5 meter regels? Ben je zelfstandig en werk je graag buiten? Neem dan contact op met Linda Scholte Lubberink tel. 024 3823110 l.scholtelubberink@museumparkorientalis.nl

Ben je geïnspireerd geraakt? Kijk op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.