20 mei 2020

Nieuwe single en clip voor Marieke van Ruitenbeek. Blozend door Berg en Dal.

“Bloos maar” van Marieke van Ruitenbeek

Op vrijdag 5 juni aanstaande brengt de Beekse zangeres Marieke van Ruitenbeek (27) haar nieuwe Nederlandstalige single ‘Bloos maar’ uit, waarbij zij ook een videoclip heeft gemaakt in de omgeving van Berg en Dal. In de clip zijn (drone)beelden te zien van o.a. de exotische Millinger Theetuin, uitgestrekte felgekleurde Kekerdomse velden en de sprookjesachtige Groesbeekse bossen. Met Beek als thuishaven brengt Marieke met haar clip een visuele ode aan de gehele Gemeente Berg en Dal. Na het zien van deze clip krijgt de kijker gegarandeerd zin om zijn of haar wandelschoenen aan te trekken, of op de fiets te springen en er op uit te gaan in de Gemeente Berg en Dal. Misschien wel met een liedje in zijn of haar hoofd. De videoclip van ‘Bloos Maar’ zal op vrijdag 5 juni vanaf 00:00 uur te zien zijn via het youtube kanaal van de zangeres. Zoek dan op: Bloos Maar – Marieke van Ruitenbeek (directe link: https://youtu.be/kME6PqiZEKo )