11 mei 2020

Basisschool de Biezenkamp in Beek is weer gestart.

Jolanda Kleinjan bij een van de tuindeuren welke nu dient als ingang van de klas.

De basisscholen en de kinderopvang in de regio zijn weer grotendeels gestart. Zo ook De Biezenkamp in Beek, die de leerlingen in twee groepen heeft verdeeld. De helft  (groep groen) is maandag begonnen en de andere helft (groep blauw) begint dinsdag.  ,,Deze week heeft groep blauw op maandag, woensdag en vrijdag en groep groen op dinsdag en donderdag les. Dat doen we zo tot de volgende persconferentie op 20 mei.” aldus schooldirecteur Jolanda Kleinjan.  Alle groepen hebben een eigen ingang. De groepen beneden komen binnen via de tuindeuren van de klas en de andere groepen kunnen via de drie ingangen op het schoolplein.  De jongste leerlingen, groep 1 en 2 beginnen bovendien een half uurtje later, om 9 uur. Dat laatste geldt niet voor de ouders die meer kinderen op school hebben, want die kunnen de jongsten alvast meebrengen. Ook de pauzes zijn verdeeld en ook dan zijn de leerlingen over het gehele complex verdeeld. zie de foto’s.