24 april 2020

Vrijwilligers Voedselbank in Ooij “gehuldigd”

vlnr Jo, Riet, Coos en Leon

Ze doen het samen al ruim 8 jaar, Riet en Jo Goothuizen uit Ooij (nu uit Beek), het vrijwillig bezig zijn voor de voedselbank in Ooij. Sinds enige tijd is het team aangevuld met Coos de Boer uit Ooij, die het ook met veel plezier doet. Ook na hun verhuizing van Ooij naar Beek bleven Jo en Riet elke vrijdag naar dorpshuis de Sprong in Ooij komen om de mensen van voedselpakketten te voorzien. Reden voor de vrijwilligers van de voedselbank Millingen aan de Rijn (waar ook Ooij onder valt), Hannie Aernsbergen en Leon Hanssen om deze Ooijse vrijwilligers even in het zonnetje te zetten. Ze hadden de koninklijke onderscheiding uit  de Gelderlander geknipt en deze op gepaste afstand overhandigd aan het drietal in dorpshuis de Sprong. Leon zorgt wekelijks voor de bevoorrading van de voedselbank in Ooij.. zie de foto’s (komen nog