23 april 2020

Toos Bakker uit Millingen overleden.

Toos Bakker-Kievits

Ons bereikte het droevige bericht dat vandaag Toos Bakker-Kievits oftewel “Toos de Kievit”,  85 jaar, uit Millingen aan de Rijn en sinds augustus vorig jaar ernstig ziek, in het Hospice Bethlehem te Nijmegen, is overleden. Toos kreeg op  3 augustus 2019 te horen dat ze ernstig ziek was en op haar 85e verjaardag op 11 augustus in de Kastanje met muziek en 140 gasten, maakte ze er tevens haar “afscheidsfeest” van. Toos was al vele jaren weduwe van Wim Bakker, fervent muzikant bij Ons Genoegen en reservist bij de Rijkspolitie in Millingen, maar ze bleef positief.  Ze oberde op menig kermis en leefde onder het motto:” Ik ziej unne kievit en ik blief vliege “. We wensen haar zoon Wim, dochter Bianca alsmede hun partners, kleinkinderen en overige familie en vrienden  heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Het correspondentieadres is Gengske 2, 6566 WB Millingen aan de Rijn.