23 april 2020

Bloemen voor de bezoekers van de Inloop en Ontmoeting.

De vrijwilligers van de Inloop.

Sinds het begin van de Corona crises krijgen de gasten van de Inloop&Ontmoeting op maandag, woensdag en vrijdag hun eten thuisbezorgd vanuit de keuken van het Kulturhus in Beek.  Ze halen het zelf of het wordt door vrijwilligers thuis bezorgd. Zo ook deze woensdag 22 april. 37 maaltijden gingen deze keer de deur uit, maar deze keer was het niet alleen de maaltijd, dat bestond uit een “Lentestamppot, maar ze kregen er ook allemaal een bloemetje bij.  Paulien, Esther en Ans , Forte Petra gaven hun gasten een bosje tulpen šŸ’ omdat de Inloop voorlopig nog niet open mag gaan. En deze boeketten hadden ze zelf betaald en ingepakt in kranten, om het speciaal te laten zijn, met liefs van hen allemaal. En als extra kregen ze ook allemaal nog een zakje met bonbons, een initiatief van de 7 jarige Sven Hermsen uit Groesbeek, die dit samen met zijn moeder Marloes en broertje Jorn verzorgd hadden.  Als er nog mensen zijn die ook van deze maaltijdservice gebruik willen maken omdat ze zelf niet in staat zijn om te koken, dan kunnen ze contact opnemen met Petra Kregting van Fort Welzijn, telefoon 0653764809. zie de foto’s.