20 april 2020

Ook Praatcabine bij de Vlindertuin in Berg en Dal

De cabine wordt geplaatst bij ZZG Zorggroep Berg en Dal de Vlindertuin

Nadat maandagmorgen eerst een “praatcabine” geplaatst was bij zorggroep de Laren,  Villa Hamer in Berg en Dal werd maandagmiddag een tweede exemplaar geplaatst bij de “Vlindertuin” in Berg en Dal. Deze is daar geplaatst door toedoen van Peter Degger, van Villa Hamer in Berg en Dal en ter beschikking gesteld aan de ZZG Berg en Dal, die hem daar 8 weken kosteloos mogen gebruiken.  Deze containers zijn “opvouwbaar” en zodanig ingericht, dat de mensen door een plexiglazen tussenwand van elkaar gescheiden zijn en via een intercom met elkaar kunnen spreken. Ook de locatiemanager van de Vlindertuin was erg in haar schik met deze oplossing. De container is voorzien van twee ingangen, zodat bezoek en bewoners elkaar niet hoeven kruisen. zie de foto’s