10 april 2020

Dijkwegen in de gemeente Berg en Dal afgesloten tijdens paasdagen.

Bij elke zijweg staan de borden al klaar

Op zondag 12 april van 8.00 tot 20.00 uur én op maandag 13 april van 8.00 tot 20.00 uur mag je op de volgende wegen in de gemeente Berg en Dal niet rijden: Erlecomsedam, Ooijse Bandijk, Duffeltdijk, Rijndijk. De wegen zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. De afsluiting geldt niet voor voetgangers en bestemmingsverkeer. Woon je aan de dijk, dan kun je gewoon van en naar je woning. De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid heeft dit besluit genomen omdat het op deze wegen lastig is om de 1,5 meter afstand te houden. Ook op andere wegen in de regio mag je met Pasen niet rijden. https://tinyurl.com/rwq9ehy

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'Blijf ook met Pasen zoveel mogelijk thuis! Om goed afstand te kunnen houden hebben we we in de regio verschillende schillende dijken en wegen afgesloten voor voor verkeer. alleen samen krijgen we we corona onder controle'