10 maart 2020

Vervolgstap nieuwbouw op terrein Hubertushal in Beek.

De betrokkenen proosten (alcoholvrij) op het tot nu toe behaalde resultaat.

Vandaag is er een vervolgstap gezet voor nieuwbouw op het Hubertusterrein in Beek. Burgemeester Mark Slinkman ondertekende de overeenkomst met ontwikkelaar Zwartbol en vader en zoon Vermeulen van aannemingsbedrijf Vermeulen uit Ooij. Er komen 11 woningen in de stijl van de omgeving en gaat Hubertushof heten.  De eigenaar van de Hubertushal, Marco Jansen,  is al sinds 2000 bezig geweest om een nieuwe bestemming voor het terrein te vinden. Er waren al plannen maar die werden door de omwonenden afgekeurd. Nu is daar overeenstemming.  De gemeenteraad moet nog een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Overigens blijft de Hubertushal voorlopig nog zijn bestemming houden en kan er nog steeds getennist worden. zie de foto’s 

 

De Hubertushof zoals het moet worden.