10 maart 2020

Tennisvereniging PIT huldigt haar jubilarissen.

Voorzitter Geert-Jan Berning en wethouder Annelies Visser met 9 van de 11 jubilarissen.

Tijdens de Algemene ledenvergadering van tennisvereniging PIT in Millingen aan de Rijn werden de 25- en 40 jarige jubilarissen gehuldigd. Er waren totaal 3 leden 25 jaar lid en 8 waren 40 jaar lid.  Voorzitter Geert-Jan Berning sprak de jubilarissen allemaal persoonlijk toe en overhandigde hen een oorkonde en een beeldje als aandenken. De jubilarissen waren Pieter Mes (niet aanwezig), Bart van de Bielerd en Marc Herckenrath, 25 jaar lid.  Wil Jeurissen (niet aanwezig), Elly Bekker, Nelly Oliemeulen, Alie van den Broek, Alwin Peters, Jeanette Berning, Bernd Hubers en Peter van Deelen, allen 40 jaar lid. Dit gebeurde in aanwezigheid van wethouder Annelies Visser, die ook de nieuwe LED verlichting van de tennisbanen in werking stelde. Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van Sandra Kuster en werd de jubilaris Peter van Deelen benoemd tot erelid. zie de foto’s.