6 maart 2020

Toneeluitvoering de Optimist in Ooij uitgesteld.

In verband met een blessure van een van de hoofdrolspelers van de Optimist kunnen de beide uitvoeringen ( “Een paar tinten vrolijker graag”) van a.s. weekend in dorpshuis de Sprong te Ooij,  geen doorgang vinden. Dit is nu uitgesteld naar vrijdag 17 april en zaterdag 18 april. De kaarten blijven geldig.

Geannuleerd: zaterdag 7 en zondag 8 maart
Nieuwe datums:  vrijdag 17 april en zaterdag 18 april Toneelvereniging De Optimist speelt op 17 en 18 april 2020 ‘Een paar tinten vrolijker graag’, een klucht in drie bedrijven door Piet Kuyper. De regie is in handen van Peter Braam. Modehuis Sylvia zit in financieel zwaar weer, de bodem van de kas is zichtbaar. Toch heeft de eigenaresse er alle vertrouwen in dat het tij zal keren. De voorbereidingen voor de modeshow zijn in volle gang, de schilders zijn al weken aan het werk, alles moet er piekfijn uitzien, kosten nog moeite worden gespaard om de presentatie van de collectie tot een daverend succes te maken. Maar het geld… tja daar schort het aan! Hoewel de schilders en het personeel zich daar zorgen over maken is de bazin, die wel heel veel noten op haar zang heeft, er stellig van overtuigd dat, als de nieuwe collectie verkocht is, het geld met bakken binnen komt en dat diverse rekeningen betaald kunnen worden.

Gezellige chaos

De Optimist wil verder niet al te veel verklappen, dat het een gezellige chaos wordt staat buiten kijf. De dolkomische situaties stapelen zich in hoog tempo op. En…of de modeshow uiteindelijk nog gered wordt? Daarvoor zult u toch echt even moeten komen kijken op 17 of 18 april in Dorpshuis De Sprong te Ooij.

Rolverdeling:

Robert Schel               JOOP               (eigenaar van schildersbedrijf)

Harm Kamps              HARRY            (schilder in dienst van Joop)

Janny vd Linden          DE BRIE           (eigenaresse van modehuis Sylvia)

Wenda Verhoeven     KARIN              (Personal Assistant van mevrouw De Brie)

Saskia Wolf                 ELS                  (vriendin van Joop)

Nicole Wolf                TRUUS             (vrouw van Harry)

Peter Braam               OSMAN           (schoonmaker en klusjesman)

Geert Kroes                JEAN PIERRE   (mode-inkoper uit Parijs) debutant.

 Voorverkoop vanaf heden bij Haarstudio Sandra, Stappershoefstraat 4, Ooij.