5 maart 2020

Wim Arnts uit Ooij overleden.

Wim Arnts

Ons bereikte het droevige bericht dat vandaag in het Gasthuis te Millingen aan de Rijn, Wim Arnts, een “mensenmens” uit Ooij is overleden. Wim bereikte de leeftijd van bijna 85 jaar. In zijn werkzame leeftijd was Wim agrariër en maakte hij o.a. deel uit van de gemeenteraad van de gemeente Ubbergen. (1974-2002)  Jarenlang was hij wethouder in deze gemeente. We wensen zijn kinderen en kleinkinderen en andere familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Op dinsdag 10 maart om 18.30 uur is de avondwake in de Heilige Hubertuskerk, Kerkdijk 26 in Ooij. Aansluitend is er gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Wim en de familie te condoleren in Gasthuis St. Jan de Deo, Sint Willibrordstraat 1 in Millingen aan de Rijn.
De eucharistieviering bij het afscheid van Wim vindt plaats op woensdag 11 maart om 11.00 uur in de Heilige Hubertuskerk, Kerkdijk 26 in Ooij.
Aansluitend brengen we Wim naar zijn laatste rustplaats naast de kerk.