23 februari 2020

Jo Philipsen uit Ooij overleden.

Jo Philipsen overleden

Ons bereikte het droevige bericht, dat vandaag, 23 februari, op de leeftijd van bijna 88 jaar, Jo Philipsen uit Ooij is overleden. Jo woonde sinds enige tijd in het Gasthuis te Millingen aan de Rijn. Jo Philipsen was in zijn werkzame leven o.a werkzaam op de papierfabriek in Nijmegen en was daarbij jarenlang een trouw lid van de Reserve-Rijkspolitie in Ubbergen. Zijn vrouw Annie was al enkele jaren geleden, 5 maart 2015,  overleden. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er kan afscheid genomen worden op vrijdag 28 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur in het Gasthuis te Millingen aan de Rijn. De uitvaartplechtigheid volgt op zaterdag 29 februari om 10.30 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij , gevolgd door de begrafenis op het naastgelegen kerkhof.