5 februari 2020

Gerbera’s op Wereldkankerdag.

Johan Tiesnitsch heeft dinsdag 4 februari, samen met Marieke Kruize bloemen gelegd langs de Zevenheuvelenweg nabij de Canadese erebegraafplaats in Groesbeek. Ze deelden deze gerbera’s ter gelegenheid van de Wereldkankerdag. Vooraf waren ze al in Nijmegen bezig geweest met het delen van deze bloemen maar omdat Johan en Marieke ook in de organisatie zitten voor het evenement Zeven Voor Leven en de Zevenheuvelenweg deel uit maakt van het parcours, werden ook hier de gerbera’s gedeeld.  Ze vragen als organisatoren meteen ook aandacht voor Zeven Voor Leven. De tweede editie van dit wielerevenement, waarbij 7x het parcours wordt gereden,  wordt dit jaar gehouden op zondag 17 mei. Bij de eerste editie deden meteen al 400 deelnemers mee. Men hoopt nu op nog meer deelnemers. info: twctverzetje.nl. Op de foto is Gelderlanderfotograaf  Theo Peters bezig om een goede foto te maken van de Gerbera, het bijbehorende kaartje en Ad Vlaar, toekomstig deelnemer, op de fiets.