2 februari 2020

Prinsenreceptie Martijn in Leuth

Wethouder Sylvia Fleuren met de carnavalsprinsen en prinses
 

Prins  Martijn “de geplande” van carnavalsvereniging de Sokkenummers uit Leuth hield zondagmiddag in zaal de Vriendenkring zijn Prinsenreceptie. Vijf carnavalsverenigingen uit de gemeente Berg en Dal, van het Hoog en het Laag waren naar Leuth gekomen om Prins Marc te feliciteren. Maar ook veel andere verenigingen gaven akte de présence, inclusief de voetbalvereniging VVLK. Namens het gemeentebestuur van Berg en Dal was de wethouder Sylvia Fleuren aanwezig. Zij had voor alle aanwezige prinsen en prinses een carnavalsspeld van de gemeente Berg en Dal. Oud prins Henk de Verspaner hing als afsluiting van de receptie zijn foto op in de eregalerij van oud-prinsen, dat nu niet meer langs de wand van het vernieuwde schuttersgebouw aanwezig was, maar op een los drieluik in de zaal stond. Familieleden van prins Martijn hadden een familieorkest gevormd en brachten hem een serenade. zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3