19 januari 2020

Dubbeltoernooi 17e Kempkes Trophy in Ooij

De winnaars van het dubbeltoernooi.

Zaterdagmiddag vond in het clubgebouw van SVO’68 op het sportpark de Kempkes te Ooij het 17e dubbeltoernooi plaats van The Kempkes Trophy 2020.  Na een spannende strijd, waaraan 40 teams deelnamen, werd uiteindelijk het team van Bram Slotboom en Tom Ruesink de winnaar. Zij kregen ook de prijs voor de “Grootste verrassing”. Tweede werd het team van Bart van der Hulst en Joris Weeren en als derde eindigde het team van Kevin Driessen en Michiel van Ophuizen. Derde werd het duo Patrick Kempkes en Nick Pol.  De organisatie was in handen van Daniel, Steve, Frank, Jerry en Jeffrey. Voor Jeffrey was het de laatste keer dat hij in de organisatie zat.  Dit toernooi werd daarom afscheid van hem genomen. zie de foto’s deel 1;  deel 2