23 december 2019

Tiny Hendrix uit Ooij overleden.

Tiny Hendrix

Ons bereikte het droevige nieuws, dat afgelopen vrijdag 20 december, op 97 jarige leeftijd, Tiny Hendrix uit Ooij is overleden. Tiny was tot op hoge leeftijd nog erg actief en reed nog auto. Maar helaas is daar nu een einde aan gekomen. Wij wensen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen (11) heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De uitvaartplechtigheid zal worden gehouden op vrijdag 27 december om 14.45 uur in Dela uitvaartcentrum Waalstede, Staddijk 130 te Nijmegen.  Daar ook kan op donderdag 26 december tussen 13.00 en 13.45 uur afscheid genomen worden van Tiny

One Response to Tiny Hendrix uit Ooij overleden.

  • ik wens alle familieleden heel veel sterkte. zeker rond deze dagen.
    ik kwam graag bij je moeder toen ik nog voor de thuiszorg werkte. ze was een vrolijke.vriendelijke vrouw met een sterke eigen wil. gr tiny domenie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.