18 december 2019

Harry Spierings uit Leuth overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat in de nacht van maandag op dinsdag, Harry Spierings uit Leuth, in het Gasthuis te Millingen aan de Rijn, rustig is ingeslapen. Harry is 90 jaar geworden en was al enige tijd weduwnaar van Jeanne Spierings-Bakker. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Er is gelegenheid om afscheid van Harry te nemen in Gasthuis St. Jan de Deo, afdeling de Polder, kamer 6 aan de St. Willibrordstraat 1 te Millingen aan de Rijn, op zaterdag 21 december tussen 14.00 uur en 15.30 uur.  De uitvaartdienst vindt plaats op maandag 23 december om 11.00 uur in de H. Anthonius van Paduakerk in Millingen aan de Rijn. Aansluitend  vindt de begrafenis plaatst op het Parochiekerkhof te Leuth. Correspondentieadres : Bredestraat 24, 6578AV Leuth.