17 december 2019

Echtpaar van Bergen-Hock 60 jaar getrouwd.

Het diamanten bruidspaar van Bergen-Hock met burgemeester Slinkman.

Op dinsdag 17 december waren Sjef van Bergen (84) en Wilhelmien van Bergen Hock (80) uit Groesbeek 60 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal om hen te komen feliciteren. Hij nam daarbij, namens de gemeente, een bloemstuk en een ingelijste kopie van hun trouwakte mee voor het diamanten bruidspaar. Het echtpaar woont sinds ongeveer 5 jaar aan het Dorpsplein in Groesbeek maar daarvoor aan de v.d. Veldeweg.  Sinds 1964 runde Sjef van Bergen een Fiatgarage in Groesbeek, welke met de bouw van het nieuwe winkelcentrum Bellevue definitief verdwenen is. Sjef, afkomstig uit Ottersum, trouwde op 17 december 1959 met Wilhelmien op het gemeentehuis te Groesbeek om vervolgens pas op 19 april 1960 voor de wet te trouwen. Wilhelmien runde daarna de huishouding en hielp in de winkel van het bedrijf. Uit hun huwelijk werden 3 kinderen geboren, twee zonen en een dochter en die zorgden vervolgens weer voor 8 kleinkinderen, 4 jongens en 4 meisjes. Een van de kleinkinderen woont in Afrika, ver van oma en opa maar komt nog wel regelmatig bij hen. Afgelopen zaterdag, 14 december hebben ze het diamanten jubileum al gezamenlijk gevierd. Van harte gefeliciteerd.