1 december 2019

Presentatie Millings Jaarboek 2019

Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Tonia Egberts.

Op zaterdag 30 november vond de presentatie plaats van het Millings Jaarboek 2019 in Koffie- en Theehuis de Gelderse Poort in Millingen aan de Rijn. Dit jaar staat het extra dikke Millings Jaarboek 2019 weer bomvol met boeiende verhalen. In één van de verhalen schrijft Bas Verhoeven over de TBC uitbraak in Millingen, dit jaar precies 60 jaar geleden. Hans van der Wiel schrijft over Operation Veritable waarbij op 8 februari 1945 verschillende regimenten van de 3e Canadese Infanterie Divisie vanaf de lijn Erlecom-Wyler richting het oosten trokken. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Tonia Egberts. Ook was er een buut van Gerard van Kuijk oftelwel Groadus de Kukel. De presentatie was in handen van Ton van Raaij en Bas Verhoeven. Direct na de presentatie was het boek daar te koop voor € 17,50. Daarna is het boek, zolang de voorraad strekt, voor dezelfde prijs verkrijgbaar bij Primera, Multimate en Hebbes in Millingen aan de Rijn. Foto: Hein van Deursen (BD1).