17 november 2019

Zalmpodium Millingen presenteert: Archie’s Grand Adventure

Archie’s Grand Adventure. Foto Hein van Deursen.

Op zondag 17 november trad de groep Archie’s Grand Adventure op in het Zalmkerkje in Millingen aan de Rijn. Archie’s Grand Adventure is een vrij jonge Nijmeegs-Utrechtse indiefolkband, bestaande uit: Jan Hendrik Venhuizen (gitaar,zang), Stijn van den Bogaard (bas), Saro Lozano Parra (zang) en Jelle van Aanholt (zang, gitaar, mandoline). De band in de huidige vorm is in 2017 officieel opgericht, maar Jelle en Jan Hendrik zingen en schrijven al sinds hun schooltijd samen muziek. Als het maar even kon: buiten. In 2018 zijn Stijn en Saro bij de band gekomen, en zijn veel van hun nummers in een nieuw jasje gestoken. Ze schrijven eigenzinnige meerstemmige liedjes, geïnspireerd door artiesten als Crosby, Stills & Nash, Simon &  Garfunkel, Tallest Man On Earth en Elbow. Foto: Hein van Deursen (BD1).