5 november 2019

Nationaal schoolontbijt in Groesbeek

Groep 8 samen met de burgemeester.

Dinsdagmorgen hebben 20 leerlingen van groep 8 van “Kindcentrum Op de Horst” uit de Horst/Groesbeek samen met burgemeester Mark Slinkman en hun leraar Roel, ontbeten (Burgemeestersontbijt) in de raadszaal van het gemeentehuis. Het is de jaarlijkse week van het Nationaal Schoolontbijt. Tijdens het eten hebben zij gepraat over een gezond ontbijt en een goede start van de dag. Gezond ontbijten is belangrijk, zeker voor kinderen. Om daar de aandacht op te vestigen is er deze week weer het Nationaal Schoolontbijt: zeker een half miljoen kinderen nuttigen op school of in het gemeentehuis een ontbijt. Burgemeester Slinkman benadrukte dat je de dag moet beginnen met een stevig ontbijt. Het ontbijt werd dit jaar geleverd door bakkerij Oomen uit de Horst. De burgemeester doneerde namens de gemeente 250 euro voor de stichting “Het Vergeten Kind” zie de foto’s