4 november 2019

“Preek van de Leek” in Groesbeek

v.l.n.r Sylvia Fleuren, Lesley Albers, Irma van de Scheur en de voorzitter van de jury.

De wethouders Sylvia Fleuren en Irma van de Scheur en het raadslid Lesley Albers van de gemeente Berg en Dal deden zondagmiddag in de NHkerk in Groesbeek aan de  “Preek van de Leek” met als onderwerp 100 jaar Vrouwenkiesrecht 1919-2019. Verder werd deze middag gevuld met zingende raadsleden o.l.v Wim Bakker. Aan het eind van de middag werden de winnaars bekend gemaakt. Als derde eindigde Sylvia Fleuren met het predicaat GOED, tweede werd Irma met het predicaat HEEL GOED en de winnaar werd Lesley Albers met ZEER GOED. De publieksprijs ging naar Irma van de Scheur. De jury bestond uit Ria Hopman, Tineke Lodders-Elfferich en Erna van de Ven. Zie de foto’s van de prijsuitreiking