4 november 2019

Autobranden in Leuth

Een zwaar beschadigde auto in Leuth

De vrijwillige brandweer van Millingen aan de Rijn kreeg vannacht om 02.07 uur de melding van een autobrand in de Margrietstraat te Leuth. Daar bleken op een parkeerterrein tussen de woningen twee auto’s en een caravan in brand te staan te staan. De auto’s (ze behoren tot dezelfde familie), een aanhangwagen en een caravan werden zwaar beschadigd.  Er wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. De politie vermoedt brandstichting en roept getuigen op zich te melden.

Brandstichting in Leuth

Maandagochtend, 4 november 2019, rond 02:00 uur zijn aan de Margrietstraat in Leuth twee voertuigen, een aanhanger en een caravan uitgebrand. We hebben het vermoeden dat het gaat om brandstichting. Daarom zijn we op zoek naar mensen die meer informatie hebben. Heb jij die nacht iets opvallends gehoord of gezien? Of heb jij (camera)beelden? Laat dit dan aan ons weten. Dat kan anoniem via: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Of bel met 0900-8844. Via politie.nl kan het ook, daar kun je direct beelden uploaden. Wij zullen in de buurt aanwezig zijn voor onderzoek. Zaaknummer: 2019490963.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.