22 oktober 2019

“Late Harvest” in het theatercafé de Mallemolen te Groesbeek

Late Harvest.

Zaterdag 16 november speelt de formatie “Late Harvest” in het theatercafe van De Mallemolen. In een vol theatercafe was hun debuut optreden vorig jaar een groot succes. De band bestaat uit vier muzikanten; Ruud Emonts (bas en zang), Pieter Harts (gitaar en zang), Tom Peters (gitaar) en Willy Hopman (drums en zang). Vier muzikanten die de draad enkele jaren geleden weer hebben opgepakt en onder de naam “Late Harvest” verder zijn gegaan. Het repertoire ligt in hun “roots”. Muziek uit hun jeugd jaren, de sixties bestaat uit veel nummers van Niel Young. Naast stevig rockwerk, spelen ze een aantal gevoelige nummers van The Eagles en Pink Floyd. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis. Aanvang 20.30 uur. Meer informatie vindt u op www.mallemolengroesbeek.nl