21 oktober 2019

Muzikaal Spektakel bij ‘Top2000 – On Stage’ in Ooij.

Op zaterdagavond 2 november is h TOP2000- On Stage in de Sprong in Ooij. Een waar muzikaal spektakel in beeld, licht én geluid dat je niet mag missen. Iedereen kent inmiddels wel het jaarlijks radioprogramma van NPO Radio 2. Hierin worden de bij stemming 2000 populairst bevonden muzieknummers achter elkaar gedraaid. De Top 2000 wordt sinds 1999 tijdens de laatste dagen van elk kalenderjaar uitgezonden en lijkt ieder jaar populairder te worden. Naast het radioprogramma komt het ook dagelijks op TV. In een vriendelijke café-setting worden de nummers doorgenomen en met nieuwsfeitjes voorzien door pop professor Leo Blokhuis. Dit beeld mag u in Ooij ook verwachten. De zaal wordt omgetoverd tot een ware sfeervolle kroeg waar in dit geval presentator Kick Lucassen samen met DJ Marcel Kersten u door de speciale Top2000 lijst heen zal leiden. Echter in plaats van dat de muziek uit de speakers komt zit er een 60 muzikanten sterk ‘Metropole orkest’ dat de muziek live ten gehore gaat brengen. Het orkest wordt gevormd door het gecombineerd orkest van Ooijse Toekomst en D.E.S. uit Leuth. Zij worden deze avond ondersteund door diverse gastmuzikanten en zangers en zangeressen (oa Friends, Sjarel Hubbers, Robbie, Johannet en vele anderen).

 

De avond begint om 20h en zal als een wervelde interactieve doorlopende show verlopen. Bekende klassiekers als Hotel California van the Eagles, Waterloo van Abba en Bohemian rhapsody van Queen mogen deze avond niet ontbreken, maar ook echte rocknummers als November rain en Stairway to heaven zijn van de partij. Om u bij te laten komen van al deze grootse nummers kunt u ook in rust genieten van enkele sfeernummers als Het Dorp en Havanna. Nummers uit de huidige tijd mogen uiteraard niet ontbreken. Hier valt te denken aan Coldplay en Robbie Williams. Met deze indrukwekkende nummers is de lijst nog lang niet volledig!

Inmiddels zult u denken; Daar moet ik bij zijn! Dit kan gelukkig ook en de kaartverkoop (€6/st) is inmiddels gestart, maar let op wees erop tijd bij want vol = vol. Kaarten zijn te verkrijgen bij de muzikanten van beide verenigingen, per mail (des-leuth@hotmail.nl of ooijsetoekomst@hetnet.nl) of aan de deur van de Sprong op de avond zelf (open vanaf 19.30h).