20 oktober 2019

Bernhard Jansen uit Beek overleden.

Bernhard Jansen

Ons bereikte het droevige bericht dat zaterdagavond op 89 jarige leeftijd, Bernhard Jansen uit Beek overleden. Bernhard en zijn vrouw woonden lang aan de de Bongerdstraat in Beek, maar woonden daarna in het verzorgingshuis ’t Höfke te Beek. Hij overleed, na een kortstondige ziekte in zijn eigen woonomgeving. Nog niet zo lang geleden is zijn vrouw overleden.Bernhard was vroeger lange tijd werkzaam als technische man bij de woningbouwvereniging en liep jaarlijks de Vierdaagse mee. Wij wensen de familie en andere vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.  De crematie is donderdag om half 11 op crematorium Jonkerbos in Nijmegen met daarna gelegenheid om te condoleren. Afscheid is woensdagavond van 19.00 tot 19.30 bij uitvaartcentrum Lent, Steltsestraat 1 6663 BM Lent.