23 september 2019

Gratis speelgoed voor jong en oud bij de Weggeefwinkel!

Bericht van Forte Welzijn.

In de week tegen eenzaamheid worden diverse extra activiteiten georganiseerd om mensen bij elkaar te brengen. Hoe oud je bent, waar je vandaan komt en wat je bezigheden zijn maken hierbij niks uit. De co-creatie werkgroep ‘Samen is niet alleen’, geïnitieerd door Forte Welzijn, wil mensen aanzetten om wat meer voor een ander te doen. Tijdens deze week, maar het liefst het hele jaar door. De Weggeefwinkel helpt daar graag in mee! Naast de gebruikelijke kleding wordt er in de Week tegen Eenzaamheid ook gratis speelgoed voor jong en oud uitgedeeld. Iedereen is welkom en er is genoeg voor iedereen. Kom naar de Paulus Potterweg 63 in Groesbeek op Maandag 30 september en Dinsdag 1 oktober van 12.00-16.00 uur. De vrijwilligers van de Weggeefwinkel staan voor u klaar.