15 september 2019

Lancering Pompoenenkookboek van Groentenhof Poelen

Lancering pompoenenkookboek.

Het weekend van 14 en 15 september waren er op Groentenhof Poelen in Groesbeek weer de jaarlijkse pompoenplukdagen. Deze werden weer druk bezocht.  De vele bezoekers die zich te midden van de velden met pompoenen goed vermaakten konden o.a. op de boerderij ruiken, proeven en voelen wat dit nieuwe seizoen te bieden heeft. De grootste diversiteit in kleur, formaat, vorm en smaak van pompoenen en kalebassen.  Voor de jeugd was er een echt pompoenplukkersdiploma. Zo waren er de volgende activiteiten: •Pompoen plukken; •Pompoenenspeurtocht; •Pompoenentunnel; •Pompoen en kalebassenmarkt; •Terras op het Balkon van Groesbeek; •Kidsplein met activiteiten enz. Maar op zaterdag was er nog iets bijzonders. Toen was de lancering van het “Pompoenenkookboek”, dat speciaal was samengesteld met recepten over pompoenen, afgewisseld met pompoenwetjes en het verhaal over Groentenhof Poelen.  Herman Leensen maakte de foto’s Zie de foto’s.