9 september 2019

Opnieuw ernstig ongeval in de gemeente Berg en Dal.

De plaats ongeval gezien vanuit de rijrichting van de fietsers.

Bij een ernstig ongeval op de Nieuwe Rijksweg (N325) in Beek nabij het Wylermeer is zondagmiddag rond 15.45 uur een 81-jarige fietsster uit Groesbeek om het leven gekomen. Ze werd bij het oversteken aangereden door een auto. De vrouw  was met haar man aan het fietsen en wilde vanuit de Rijksstraatweg oversteken richting het Wylermeer. De 24-jarige automobilist, die uit de richting Duitsland naderde, kon de fietsster niet meer ontwijken en schepte haar met volle snelheid. De politie, meerdere ambulances, de vrijwillige brandweer van Ubbergen en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Zowel de bestuurder van de auto als de echtgenoot van het slachtoffer raakten niet gewond. Foto Henk Burgers.