6 september 2019

Piet de Boer uit Ooij overleden.

Piet de Boer

Op woensdag 4 september, 1 dag voor zijn 50 jarig huwelijk, is Piet de Boer uit Ooij, na een slopende ziekte, thuis in zijn vertrouwde omgeving, op de leeftijd van bijna 74 jaar overleden. Piet, in zijn werkzame leven vrachtautochauffeur, laat een vrouw en dochter achter. We wensen zijn vrouw Koos, zijn dochter Anja, samen met Alex, alsmede de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De Avondwake voor Piet zal worden gehouden op dinsdag 10 september om 19.30 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij. Voorafgaand kan afscheid genomen worden van Piet in het uitvaartcentrum DELA, Staddijk 130 te Nijmegen, van 18.00 uur tot 18.45 uur. De crematieplechtigheid wordt gehouden op woensdag 11 september om 14.45 uur in Crematorium Waalstede, Staddijk 130 te Nijmegen.