6 september 2019

Peutercafé Leuth: Start op de basisschool

Op maandag 30 september 2019 is er weer een peutercafé vanuit het Kulturhus van Leuth. Deze editie is een week eerder vanwege de kermis en herfstvakantie. De afgelopen keer met de kinderyoga was het gezellig druk met kinderen en volwassenen. Waar gaat het deze keer over? De start op de basisschool! Er komt een moment dat je peuter kleuter wordt. Directrice van basisschool ’t Bijenveld in Leuth, Monique Vromen, komt ons meer vertellen over deze overgang. En we nemen een kijkje in de basisschool! Je bent van harte welkom op de bijeenkomst: “Start op de basisschool” op 30 september in het Kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4, van 10.00 tot 11.30 uur. Jouw kind kan er lekker spelen, fruit eten en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten. Peutercafé Leuth wordt georganiseerd door Forte Welzijn, Kulturhus Leuth, Partou en ouders. Voor dit peutercafé hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staan voor je klaar!